Sooool!

jag vaknade efter 12 h sömn. kom hem sent igår efter matchen, det var doping koll och Sofie hade svårt att få ur sig allt hon behövde, så att säga. alla matställen hade stängt o jag höll på att dö tills vi slutligen kom till en statoil nära hem och fick mig en hamburgare. haha, sen kom jag hem och däckade. Nåja, solen stråålade, och jag bara fylldes av lycka, vilket jag också gjorde igår när jag satt i skolan (!) och såg ut genom fönstret och såg hur mycket vackrare allt blev. Allt kom tillbaka till mig, hur det var förr, och jag påmindes att till och med Falköping kan vara vackert när solen skiner på det. och jag minns förra våren och hur sjukt bra allt var då. tänker på sommaren och allt som händer då. tänker på idag och vad jag vill göra med den dagen. jag ville gå en promenad, satt ute och solade lite först, och nu har solen gått i ett stort moln-virr-varr och nu är det inte samma sak, blåser gör det med.

Men energin som solen gav har ändå stannat kvar och jag känner att jag vill göra ngt med min lediga dag. och då menar jag nästan vad som helst. haha. och som tur är har jag ju en änglasjäl här som faktiskt kan tänka sig att ta sig an mig ibland, Marie. Hon håller på och städar och jag ska bara snygga till mig lite (good luck) sen så slutar det nog med att jag kommer till henne. måste ju se allt hon fixat och donat med senaste tiden som jag inte haft tid att se.. blörp. nåja.

Jag fick ett brev idag med! eller det kom nog igår, för man får ju inte post på lördagar, men ingen har ju sagt ngt haha, hittade det på bordet, men det var iaf från min man (!) och då blir jag ännu mera lycklig. fniss. puss på dig!
Postat av: Jassekasse

Cilla ä bäst!! / your friend Jassekasse! :D

2007-03-18, 00:23:29 -
Postat av: Cilla

haha, det var spontant och kul sagt Jasse. :D

2007-03-18, 16:40:10 - URL: http://Cirre.blogg.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!