SM GULD

image73

"ja men vad nu" tänker ni, detta är ju old news, sm guld liksom.men! vad ni inte vet är att jag faktiskt knipigt ytterligare ett guld denna helg! förra helgen var det junior SM (upp till -87) och denna helg ungdoms SM (upp till -89) och vi tog alltså med oss ett guld denna gång med. sen råkar det vara så att flick SM (upp till -91) som spelades tidigare, well guess what?! VI TOG GULD DÄR MED! det innebär att Vallentuna blivit historiska denna helg på damsidan då inget annat lag har tagit guld i alla klasser samma år! wiho på oss! känns iaf gött att allt är klart nu. och med så bra resultat. om 2 veckor spelar jag mot katalonien, även om jag inte har sån jättelust, kanske framförallt för att min underbare vän johanna äntligen tagit sig i kragen och ska hit då. visste inte innan att jag skulle spela, var egentligen 88ornas grej. men men. sen efter det är det mallorca! så jääävla niiice!

Men det som ligger närmast just nu, det är nästa helg! it's reunion people! underbara 87 gänget som bodde med oss för att sedan dra vidare ut i livet efter 3 år här, ska tillbaka! vi ska väl leka leka leka och festa en del! jag tror det kommer bli en toppenhelg, lite trångt kanske, men det är sannerligen smällar man får ta vid sådana här tillfället. :D

Idag var det kanongängsdag, ganska så himla oplanerad och väldigt improviserad, men ändå ganska underhållande tror jag. blev en kort dag och jag behövde bara ha matte i 40minuter typ, sen stack jag hem. hämtade plånbok och mötte upp Emma vid freja och hämtade min cykel som jag var så duktig och lämnade in i fredags (ni vet, punkan). självklart börjae det i samma veva att regna, sol och lite moln hela dagen, men just då började det spöregna. jag såg ut som en dränkt katt (det är desto finare nu när det är jäääättelockigt) men vi tog oss ned till stan. Jag hade spanat in en väska på lindex, som jag tänkte använda på fest. fanns i guld och svart, först var jag taggad på guld, är ju lite mer fest kanske. men så tog jag mitt förnuft till fånga, svart passar ju till precis allt och är lite mer diskret så. jag är nöjd iaf! sen gick vi över till expert där Emma hade beställt bilder i mitt namn (?) som jag fick betala ut åt henne då hon glömt sin plånbok i hylte bussen som vi åkte med hem från SM i helgen (Mrs.Bright). sen cyklade vi vidare i ösregnet till biblioteket.där fick vi vänta hundra år på att få prata med hon i informationen då en av fyllegubbarna gömde sig från regnet med att tjata om att han ville se ett frö innuti. hon letade och letade sökte på NE och gud vet allt och där satt han med sin 3,5a liksom. ja men tillslut fick vi tag på henne och satt och letade efter massa stipendium inför vårt projektarbete.pust, känns som ett arbete som aldrig ska ta slut (fast det knappt börjat) haha. nåja. sen bestämde vi oss för att laga nått gott ihop, så vi cyklade till ica (nu duggade det bara) och köpte lasagne, som blir första gången för oss båda! haha, ska bli spännande för vi struntade i några ingredienser, haha, nu måste jag bara göra lite historia arbete först. (nej jag är inte klar. bajs)

over and out.
Postat av: Cecilia

otroligt komiskt att datumet är 2005.01.09. tycker jag personligen.

2007-05-07, 17:13:36 - URL: http://Cirre.blogg.se
Postat av: Johanna

SNART KOMMER JAAAAAAAAAAAG! :D:D:D:D

2007-05-07, 17:31:06 -
Postat av: Jennifer

snygg dans idag cissi! GRR!

2007-05-07, 18:33:23 - URL: http://jennifer89.blogg.se
Postat av: C.

Johanna: JA DET GÖR DU!

2007-05-07, 18:52:33 - URL: http://Cirre.blogg.se
Postat av: Cecilia

haha grattis igen =)

2007-05-07, 18:53:59 - URL: http://illacilla.blogg.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!