i would give anything just for a taste

dagar har förlöpt, i ångest och förvirran men ockås glädje och mys! såklart. det ska väl vara en sån där blandning för att man ska känna att manimage397 lever!

igår var det i alla fall fredag, jag & jennzo hade bestämt date, och date blev det, åkte och köpte lite godis och, morötter och den självklara dippen! yummie. vi myste lite hemma hos mig.. kollade lite lite på så ska det låta, vi orkade aldrig engagera oss, det blev mest prat och pill i håret. sen började vi kolla på typ 2-3 filmer. men inte heller det föll oss i smaken (kan ju vara för att en av filmerna hade blind-prat. "nu ser vi ett fält. och nu innuti ett sågverk", hur nu någon blind kan veta hur det ser ut där) well well. var några fler filmer men inget dög riktigt åt oss.. haha. vi åkte en sväng o skjutsade jennzos lillesyrra som skulle parta, och lite längre in på natten så drog även vi en sväng förbi ålle där vi tänkte hälsa på dom som stod i gargeroben, gled in lite o kollade läget, dansade även lite och gjorde bort oss, tappade bort varandra med så jag fick anropa jennifer hos DJ'n. haha. sen cruisade vi runt en hel del, plockade även upp Haaga och Däjvis och snackade en he del skit, skrattade rätt bra också... det var en najz kväll med bra avslut!


JÄVLA RÖV ELVERKET, ännu mer JÄVLA SKIT ÖREBRO! så var plötsligen våran 4e plats borta. såjävlatråkigtjagvillnästandö. vad har vi nu kvar att käpa för? aja, blir väl sollet i kvarten då. BLÖÖÖ, så jävla beiget.
(Örebro ska fan ha spö när dom kommer hit)


nåja, lördagkväll och alla mina fina vännisar ska ut, men jag ska ju spela imorn, så får väl glida över och peppa dom och visa lite sjyssta moves. sen blir det väl en egen myskväll eller nått i den stilen..
träning imorgon 9.30 så det blir att sova mycket! ladda mycket och sen match 16.00 tänk på det folket i trakterna runtomkring! we need you!!

ps. bilden får stå för att det var SNÖ när jag vaknade i morse, nu är den borta men det är slask. jag tar gärna bruna ben, långt hår och V Ä R M E! ds
Postat av: Jessica

sådär brun om benen får man inte vara

2008-03-03, 23:47:19 - URL: http://jeccica.blogg.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!