can't you hear you talk to loud

Sådärja, då har en underar helg (2dagar) spenderats på landet! det var massor med sooool, så igår åkte jag, Peter Ina och Bella ut med båten och låg på klipporna och gassade... badade lite med! i lördags när vi kom tänkte jag köra lite med mamma och så ringer Sara och har låst ig ute, det var bara till att köra halvvägs o möta henne vid bussen, så fick hon nyckeln och åka tillbaka... stackarna! i vilket fall fickv i lite kräftor till förrätt och en god middag med Mari, Tony, Igge, Lena och deras lilla Molly, som en liten docka! hon fyllde 3 månader så vi firade med en tårta medans hon sov...

idag har jag kört 07.30 - yeah! hälsat på mormor och morfar, varit hos andläkaren (buhu, så fruktansvärt DYRT) och lunchat med johanna. sen kom Peter och hämtade mig och han skulle fixa nått papper som skule skrivas på och sen okm vi hem redan vid halv tre!

nu väntar jag på middagen (som vi fick med oss av mamma i helgen ;) och sen är det försäsongens första träning! förbereder mig på en dödCissi ikväll, haha, lite härliga löpar grejer och fys. ÄNTLIGEN!

måste börja leta en trevlig dator med...

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!