There´s a lot of things to do before you die

Äsch, idag är ju som så många andra dagar. försöker läsa, men blir allt för många avbrott. juridik är inge kul, tur för mig att jag inte pluggar till jurist iaf. haha.
i vilket fall. tänkte att jag kan ju lika gärna skriva lite om min mysiga jul och lägga upp lite bilder på lite julklappar! fick ett alldeles för välfyllt presentkort på H&M av mor min, men lyckades också gå lös på Weekdays julrea. så jobbigt när det är 50% på allt! fick 5 grejer för 550kr, när EN av dessa fem grejer kostade så mkt från början... bra köp! blev en kofta, 3 linnen och en klänning. på H&M blev det två kjolar, en tjocktröja, ett linne, ett par skor och strumpbyxor till nyår. köpte även halsband på ur&penn som också har 50% på allt, lika bra att passa på, är så snål med associarer (stavning?) annars. nåja, ni får bilder helt enkelt, lista ut vad som är vad etc. :) dock är det inga outfit bilder, så det kanske är lite svårt att se. haha, men försök!



Min älskade sambo är ju en StarWars-nörd så jag vill ju smöra lite för honom, eller nåt, nu påstår han att jag måste se filmerna snart också? det kanske gör att jag inte vill ha tröjorna på mig om vi har otur...

av mor&far fick jag ett uppblåsbart fotbad som jag önskat mig, givetvis med tillbehör:


Peter fick stenar och en guldfiskskål av mig! så nu väntar vi på tillökning i familjen! dock har vi inte hittat någon bra djuraffär, den i täby hade typ minus fiskar, för fanns en som vi kanske kunde tänka oss. så om någon har ett bra tips på djuraffär/fiskaffär i innerstan så är det mycket uppskattat!

Sen fick jag presentkort på ticket av Peter! så när vi hittar tid (haha) så ska vi helt eneklt boka en resa någonstans!

Sen behöver jag er hjälp med en sak också, har så svårt att bestämma mig. ni vet ju att jag verkligen ville ha det rosa laptop-skyddet som fanns på ordning och reda, självklart finns inte det längre. Men det har kommit ett med leopard : det är alltså paljetter på detta också men i leopard, himla läckert. grejen är att det är för stort. men om man vill ha i laddare och så så går det ju ändå. och laddare skulle ju inte få plats om jag tog ett skydd som verkligen var till min dator, om ni förstår. nu vet jag inte om jag ska behålla detta eller lämna tillbaka. är det någon som har tips på nån bra hemsida med massa fina skydd? eller varför inte en affär? hm..

sen vill jag tipsa om att man kan rösta på P3 guldgalan här. och det tycker jag att ni ska göra. varför jag hyste lite agg mot göteborg tidigare angående detta är ju för att det är på en tisdag typ. hur ska jag kunna infinna mig i gbg en tisdag bara sådär? så ni som kan gå, varsågoda. man kan faktiskt vinna biljetter om man röstar. sen undrar jag om ni spotify:at Johnossi än? GÖR DET.
Postat av: Markus

Hej, Tänkte bara säga att det är olagligt att ha fiskar i guldfiskskålar!

2009-12-29, 01:25:59 -
Postat av: Emmmaaaa BL

Jag veeet. Vi ska tydligen ha middag. Kul för mig eftersom jag kommer få städa undan skiten (latalbin:P) Men men jag är väl på middag då kanske utgång får se. Men middag hos oss it is. Vilka är det som kommer egentligen? Tänkte med mat och så alla som kommer kan ju ta med lite pengar. Jag har fan inget att ha på mig heller. Pissröv måste jag köpa en klänning när ska jag hinna det...Jobbar imorgon och det är väl stängt på nyårsafton eller? (vilken lång kommentar jag gjorde för övrigt).

2009-12-29, 12:14:50 -
Postat av: Marie

nice clooothes hööörru! och du måste ju vara renaste sherlock holmes som hittar min nya blogg..tänkte hålla den hemlig men inte ;) och du, jag hittar inte dig på skype? bara en cecilia skoog från höganäs som är 83:a? är det du? undercover. nåja, lägg till mig! marie.jacobsson87! PUSS!

2009-12-29, 18:05:55 - URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: Pr

Jag hoppades du röstade på min look-alike och inte Johnossi dock!?

2009-12-29, 21:37:08 -

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!