Snoriga armar och en randig kind

Efter mycket vemod, förvirring och glädje har jag nu avverkat två dagars arbete på min högstadieskola, dock bara med ettor och treor. men är liksom inte van efter alla dagisbarn att nu möta skolbarn som kan diskutera och verkligen föra en åsikt. och väsnas fast man säger till. och verkligen inte sitta still. (en pojke skulle skriva knölsvan idag och det blev knölsvansen. sött.) Två dagar till nästa vecka då.

Träningen började redan 16 idag vilket var sjukt skönt att 18.09 sitta på tåget på väg HEM. hann tom ha mys-mellis med emily innan. braskit. jag sara o peter hade planer på veronica maggio, men sen blev det visst inte av för alla var så trötta (hade du gått Holm hade jag såklart gått med...) nåja. extrapris på godis överallt här. så blev ett kilo från Vi. nu sitter vi vid varsin dator o tar hand om vår enda tid tillsammans....

Ska även fixa en liten tills-vidare-header till mitt lags BLOGG. jomenvisst. vår tanke är att ha en sollentunadamlagsblogg med lite bilder o snicksnack från matcher och resor.. hoppas vi orkar hålla glöden uppe!

känns som det var massor jag skulle skriva. men det verkar ha blåst bort.

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!