I'm sick of these words and all the consequences

Har bara känt mig allmänt less på livet, inte fått någon ordning på nått, känns som man stått och trampat, försökt njuta för att man vet att livet är inget som skall tas för givet. funderat över livet vilket vi alla vet är väldigt påfrestande. och så plugg på det. logga in på bloglovin med typ 120 nya inlägg, noll motivation att läsa. känner att jag borde lägga upp alla luckor som jag inte gjort (även om ingen verkat sakna dem?). tog lite bättre bilder med systemkameran, men finns ju ingen sladd till den.. ja ni vet, man ledsnar!

men så började jag iaf kolla runt lite, ser att söta Marie har både visat fina bilder från minnen med oss, men också gjort någon slags beautiful blogger award grej, jag kopierar:

"Beautiful Blogger Award" är som en slags vandringspokal. När man fått denna award så ska man kopiera och klistra in bilden, länka till den som nominerat en, berätta sju saker om sig själv, och sist nominera sju andra som man tycker förtjänar awarden.

jag har ju redan länkat till marie, så här kommer bilden

Så nu ska jag då skriva 7 saker om mig själv.. jag vill ju helst ta lite sånt som ni inte vet. Men med tanke på att det finns människor som känt mig hela livet och människor som aldrig träffat mig som läser bloggen, så kommer det väl variera lite...

 

1. Jag blir väldigt nervös när jag ska träffa nya människor eller grupper (typ börja skolan osv) jag blir väldigt blyg, slänger ofta ur mig dåliga skämt som missuppfattas eller verkar bitchig, high five vilken bra kombo!

2. Jag tror mig själv ha gröna fingrar, önskar mig ett växhus när jag blir stor.

3. Jag tror att musik kan rädda själen, därav min tatuering på handleden.

4. Jag har en ganska lätt inställning till livet och dess uppgifter, försöker att inte stressa upp mig för saker som i det stora hela är helt betydelselösa, men man kan inte för den delen ta allt med en klackspark & skita i saker. Men försöker överväga vad jag vill lägga min energi på.

5. Jag är en periodare och får för mig att göra saker, går in för det till 120% för att sedan inse att det itne finns tid till det överhuvudtaget. (jag kommer avsluta alla min projekt en vacker dag!)
6. Jag orkar inte ha någon "frisyr" i mitt hår för det växer så fort, så det växer ändå bort på två veckor. och då blir man ledsen för det istället. dock är jag i stort behov av en klippning nu.
7. Jag försöker äta mat jag inte tycker om för att den är nyttig. varken jag eller Peter tycker om broccoli, ändå bjuder jag på broccolisoppa, när det bara är vi två hemma.

SÅ!
och jag vill ge denna "utmaning" vidare till:

Mia
-
Josephine -
CissiF -
Sara -
Rocksara -
Nicole -
Peter -

(alla länkar öppnas i nytt fönster) spännande att se hur lång tid det tar innan alla dessa ser detta... ;)

jag tror det räcker så. så kommer luckorna senare. idag LOVAR jag. om ni vill ha dom alltså?
Peter har köpt sig PS3 nu så han har lovat att vi ska fira att jag klarade min senaste tenta-som-jag-pluggade-en-dag-till (!) med vin och spel. så detta är min förhoppning. nu jobbar han till 20... jag fixar mat..
Postat av: sara röd.

fina du!

2010-12-22, 19:45:14 -
Postat av: jennifer

PUSSmitthjärta

2010-12-22, 20:15:13 - URL: http://jennifer89.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har sett, så fort orken kommer tillbaka då jääävlar :p

2010-12-22, 23:29:31 - URL: http://saramedsinrocktiara.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!