And you and I hold our breaths and hold hands in the leap

hej hopp i lingonskogen och ursäkta min frånvaro! söndagen var en halvdag på tåg ned till sveriges södra delar, en vinst mot Svedala och sen en halvdag/kväll tillbaka. vi blev tillslut klara med vår Casall beställning iaf, antar att lite nytta blev gjord?

igår var det sovmorgon och sen skola, sen åkte jag, Mia & rocksara och letade böcker, för jag o sara ligger som vanligt efter, men nu ligger vi före i nästa kurs! heja! idag är det "ledigt" jag gick upp vid 10 och käkade frulle och sen sprang till tvätten och lyckades sno åt mig 15min så jag hann en "kvicktvätt" med mina matchgrejer som ska användas redan på torsdag! när jag kom tillbaka såg jag ju givetvis att matchstrumporna hade lyckats smita, så var ju bara till att handtvätta...vilket skämt. i vilket fall, begav mig mot Odenplan för att spana in en väska som jag blev kär i förra veckan Lindex (hör&häpna) nu när lite studiebidrag kommit och imorgon december lönen så kände jag att jag var värd denna väska. vad tycks?

sen gick jag till stadsbiblioteket, tänkte att det skulle bli mer effektivt att läsa där i nån timme, sen handla frukt&grönt på Lidl som ligger precis bredvid och sen åka hem. jag kände mig inte riktigt hemma på bibblan va, men mest hemma var på barn&ungdom, haha, så det fungerade faktiskt ett tag, med lite avbrott för gnälliga ungar och mammagrupper etc... sen höll jag på o somna, så jag jag gick o köpte mig en latte och läste på ett café en stund till. sen blev det handling och hemgång. huvudvärken har smugit sig på under dagen och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. kanske bäst att ta sig en kopp kaffe? måste nog läsas lite till iaf. får väl se hur peter lyckas kopiera på jobbet, hm, alltid ngt liksom.

träning  typ 19-22 som vanligt och imorn är det skola igen! fan vilka tråkiga inlägg jag skriver, bara om vad jag gjort! men har något mycket roligt och kanske nmågot oroväckande att berätta om Stockholms Universitets JURISTER! om det är NÅGON jurist där ute som om nån anledning läser min blogg så får dom gärna besvara dessa rykten/fakta. men jag måste ta det en senare gång, för nu ska jag försöka läsa. och göra kaffe såklart.
Postat av: Marie

den där väskan har jag med tittat på! sjukt fin :) och du är nog den enda av oss kvinnor som konstant går så ;) puss!

2010-01-26, 20:33:48 - URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: Pr

Tänk den som ändå hade råd att köpa en så fin väska..!



Men jag har iaf kopierat vad som känns som massor i smyg. Och spänningen tog nog ut sin rätt för nu medans du tränar så har jag sovit i nästan en timme.

2010-01-26, 21:53:27 -
Postat av: sarakinalindberg

PUSS! du ar fin och jag saknar dig. och idag har jag kopt en massa orhangen med fina seglarsaker och baleringas pa. Kina ar sa fint. jag vill typ bo har. me like. hade fint. skype nagon gang tycker jag@! mar jag kommer til varmen. om typ en vecka! ska jag beratta nagot tokigt, regeringen har forbjudig facebook i hela kina! heltgalet och idag nar vi var i en stor mataffar och gick forbi fiskavdelningen hade dom en massa akvarium som man kan valja vilken fisk man vi ha och ata. visst, det ar inte jatte konstigt, men gissa mer vad dom hade i akvarium!!! skoldpaddor och vanliga paddor! svarta stora akliga paddor som skulle atas! (dom levde) ville typ kopa alla och slappa ut dom i an utanfor! tokigt va?? PUSS

2010-01-27, 12:35:23 -

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!