jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals

Rafael är död. han dog i helgen när vi var på landet och hade det skönt. han såg iof ut att bli sämre under förra veckan, förut flöt han ju, men nu började han ligga på botten och kippa efter andan, stackarn. i vilket fall, nu är han nog i havet, eller vad man nu säger. tror dock att Leon känner sig lite ensam. kanske får vi köpa en ny vän till honom. vi köpte ju fiskarna i typ januari eller februari förra året så det kanske är ganska bra ändå. nåja, vila i frid.

Mycket i skolan igen, kommer vara tills januari, känns toppen. men idag höll min PF grupp i en lektion, och jag måste säga utan att skryta att den blev himla bra. man vet aldrig hur saker o ting ska fungera i praktiken, det är liksom en grej att förbereda. men jag tror nog att de flesta hade ganska kul, jag hade det iaf. skönt. plus att man kan lägga det bakom sig nu. oooooch, snökaos eller vad? ja nu var det vinter. syns inte så bra på bilden hur mycket det snöar (såklart) men men..

Nu sitter jag med lite kaffe och tar igen mig.. vet inte hur många värmeljus jag gör slut på varje dag. men tycker det är så kallt hemma med, plus myseffekten såklart.
Postat av: Marie

skulle ändå kunna tänka mig att sitta vid ert matbord med bullar och mjölk, och titta ut på det där. ja, och så skulle ju du vara där också givetvis. PUSS FINASTE!

2010-11-13, 00:03:57 - URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: Malin

R.I.P

2010-11-16, 18:36:11 -

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!