I was only going out to get back in

Efter två veckor med dålig träning fick jag nu äntligen köra ett hårt pass med Lova, love it! dock är min kropp rääätt stel idag, känns ju fint. men ska på ett skivstångspass innan lunch nu, så vi får väl se hur det går! haha. Har ju även fått nya träningskläder av Sara igår med (i födelsedagspresent...) så nu är man ju taggad igen!
typ såhär snygga är dom. jag ser inte så blek ut va? men det ser ut som jag har något mellan benen...

Idag fyller finaste Emma år, vi ska åka ut till norrtälje och ha grillfest med henne, så det får gärna vara soligt och sådär. La lite kött i marinad igår så jag hoppas det smakar! Sen är det ju ett jävligt stabilt gäng från estockholmo som åker så det blir alldeles säkert en underbar kväll!

I fredags var vi ju ute och drack uppsatsöl (dock får jag min slutgiltiga dom på fredag så jag är fortfarande nervös). Vi hamnade på Strand och igår när jag träffa Lova så påminde hon mig om att jag träffa Kodjo (i morronpasset i P3 for example) och det var ju fruktansvärt kul när den polleten trilla ned, jag hade väl kramat och hyllat o stolt berättat att jag också kommer från vallentuna (?) haha. kan ju dock tänka mig att han är ganska van vid sånt, eller jag hoppas ju det. Jag begav mig iaf hem runt två och sen däckade jag på soffan. Peter frågade typ 3 gånger om jag inte skulle komma in och lägga mig, men jag föreslog bara att han skulle lägga sig bredvid mig istället. haha. Vid 7 vaknade jag med sjysst huvudvärk så svepte ett glas vatten och la mig i sängen ;)

Postat av: erik

bensax = bråd död? :D

2012-06-05, 19:54:10 -

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!