back in town

jaaa, då var man "hemma" då. eller i alla fall mitt gamla hem. kom em igårkväll runt halv 8 och då väntade mat med min familj. eller min bror han bara säga hej innan han skulle dra iväg, men det är väl inte mer än rätt, jag har ju lämnat honom så många gånger så.. haha. nåja. det var  alla fall himla gott och massa samtal, man har ju en del att berätta när man inte pratat på ett tag. eller ja, på telefon såklart, men då berättar man ju bara det nödvändigaste. nååååja.

idag så vaknade jag vid 10 kanske och skulle senare baka bullar med min käre gamle vän Caroline. och frukost åt jag mycket av, vaknade väldigt hungrig. nåja, jag fick sen en rejääl massage av min papi eftersom jag har sån sjuuk träningsvärk sedan testerna. hade såklart tagit emd mig min massageolja så det blev bra gjort. haha. jag tänkte att Carro sover nog rätt länge (brukar ringa o väcka henne vid halv 1 typ) så jag chillade lite. men sen så plötsligen strax efter 11 så ringer hon (!) och så sa hon att hon vaknat vid 10 och sen antagit att jag satt och väntade på att jag skulle kunna ringa, så hon ringde istället. haha, she knows me so well. jaja.
jag duschade av mig massagen och gick till ica och köpte det jag behövde, vilket idag bara var jäst och margarin. sen knatade jag och mötte henne och vi fortsatte mot henne och satte igång med ett bullbak. en hel del skitsnack senare så vr bullarna klara. supermånga på en plåt. haha, kanske komemr blider sen, dem blev iaf sjukt goda. som vanligt.. haha.

sen fick jag knata därifrån då min käre kusin fyller år. handlade lite tulpaner och bytte om. ja inte på ica då utan hemma.  sen gick jag ned och nu sitetr jag faktiskt där, hos min kusin. min "lilla" kusin är på nått kalas. på ett sätt skönt men ja, haha, i love him ändå. jag själv tänke ju ha kalas nästa måndag så då får jag väl träffa ongen dåå. blabla. jag väntar på kaffe nu, för det känns lite kyligt.

funderar på att träffa min oldisar ikväll, Carro,Jenny,Anna, Cajsa och kanske Emma (ingen oldie, men ändå) men vi får se om jag orkar. haha, elelr jag vill ju men jaaa, det är en låång historia. haha. blabla.

jag avr föresten med marie häromdagen. ja, typ i förrgår. ni ser ju inlägget innan. och ja det är sant JAG SÅG HENNE TYP NAKEN. om nån vill ha info/bilder så är det bara att höra av sig.


appropå att höra av sig, min bror ville att jag skulle skriva några vänliga rader och att han är snygg och vill ni ha hans nummer så.... blabla. tänker iaf inte lägga ut det här men. ni kan ju spana in hans blogg iaf ;)

jaja, hoppas ni har det braaao. lämna gärna en kommentar japp.