i'll do anything to make you see that it's alright, the world is on my side

Salem, ja min hamster ni vet, igår så trillade han ned från bordet han bor på, för att han ville kolla runt lite, jävla pucko tänkte jag, plockade upp honom och så traskade han glatt vidare. tur att han överlevde, tänkte jag, som hört att hamstrar kan bryta ryggen om dom trillar från typ 20cm höjd. idag släppte jag ut honom igen, och det tog väl ungefär 20sekunder, så låg han där nere på golvet igen. men nu började han ju självklart traska runt, hade rätt bra koll, försökte få upp honom men han smet. och sen skrev jag ett mess och ja; han var borta. inget att göra utan eltade som en galning, sen hittade jag honom tillslut i köket. givetvis välbehållen.. men ett äventyr rikare!

idag blev jag utsatt för gruppvåldtäckt på dagis, mys tänker ni, jag vet inte, tänker jag. till en början kanske, men när dom sen lyckades fälla mig, två barn drog upp min kjol, en kille höll händerna på mina bröst, en satt på min bröstkorg och tillsammans med pojke nummer 5 pussade dom mig i fejan. sen kom såklart en tiger och körde tassen i ögat på mig, det spruuutade, och jag kunde typ inte öppna det, men alla barn satt kvar och fattade inte varför tårarna sprutade ur ena ögat. när jag tillslut lyckades ta mig upp och springa mot toan, såg jag helt osminkade och jävlig ut, OCH klckan var bara 8.... vid halv 10 så hade "tigern" lyckats köra tassen i andra ögat, sprutade lika fint där, och nu var jag iaf jämnt sminkad....

idag har jag o mitt rehab-gäng (Jag&Karin) rehabat, oooch idag lyxade vi till det med soolning, Pirre fick följa med också, Karin blev skiiiitbrun. haha, typ. sen blev vi så hungriga (och karin ville inte hem o plugga) så gick till willys och köpte ett vitlöksbröd (heaven) och jag tog ut pengar till eeelin som jag ska möta upp senare.. hängde lite i hallen och sen gick gänget plus Rikard till matan och avnjöt spagetti och köttfärsås, yummiiie! kom såklart köttfärsås med hem, så nu var helgen räddad! haha. fick låna Karins cykel så nu ska jag o Rikard ned på stan och köpa diverse pryyylar, sen är det marängswiss och guitarhero @ BIlgerZz, vi ska ha mini-kalas för Rikard fyller år imorn!! hihi, congrääätZ buddy!

en låt:


Den som inte blir glad av den här låten kan sluta läsa min blogg. (kind of CD happyfaces)