With my eyes shut, it's you I'm thinking of

Man ska inte ge sig långledig, eller man ska nog inte slappna av, då blir man ju sjuk... så som en blixt från klar himlen i lördagskväll fick jag ont i halsen. lite smygfeber o sådär igår och idag, härligt! inte alls.

I fredags så jobbade jag som sagt, åkte till sollet o fikade med bästa bella, feting hjärta på henne. sen hade vi god mat o mys hemma, så lyxigt med ledig kväll. på lördagen sov vi ut och sen blev det en tripp till ikea. vi var sjukt duktiga på att bara handla det vi skulle ha, bravo. väl hemma fick vi bygga ihop byråer, sen kom mor&far och hjälpte till och nu har vi fått upp sängen på dessa. mer plats i rummet, mer förvaring, men man kan inte låta bli att tycka det är lite läskigt att sova så högt upp! när man var liten o sov i hög säng så var det iaf en fet kant på sidan så man inte kunde trilla ur. nåja, vi har ju klarat två nätter, så ska nog gå bra..
på söndagen blev det lite fika med saknade lovi & sararöd, jag kände mig som sagt rätt hängig, men sitta på ett fik är ju inte allt för jobbigt, mycket mys iaf.

Imorgon fyller min fina Marie år, och jag ska på begravning. känns ju inte jättekul precis, men det är väl nödvändigt för att få ett konkret avslut. hoppas det går bra. och att jag mår bättre. och att jag kan träna på kvällen sen.

Ikväll blir det bara soffhäng, försöka läsa lite (går så fruktansvärt trögt) och korvstroganoff (din favorit marie!). och sen massa vatten och massa soooooova. måste. bli. frisk.

ja tack.