Honey, I ain't had nobody like you

Ja, HUJEDAMEJ!
Nu är den inlämnad. Skönt, väldigt skönt. Nu kan man liksom inte fixa mer, nu är det slutpillat. Allt som är ändrat och sen ändrat igen, nu är det liksom no way back. sen må det bära eller brista..
Nu är det lite seminarer, bli opponerad på och opponera på en annan uppsats. Men det är mest jobb denna vecka och det där kommer nästa vecka. Men ändå en grym lättnad alltså.

Idag var det heldag jobb och sedan kom Mild med libanesiskt, för då var det dags för test av bröllopsfripp igen (ja alltså hon kom med libanesisk mat för att vi skulle äta middag innan vi friserade, man behöver inte libanesiskt till frisyren i sig)! Tror vi böjar närma oss något som vi kan vara nöjda med, något "Mildigt", så att säga. Det är ju nästa lördag så snart smäller det!! hoppas innerligt på sol då. för på fredag ska det vara regn, när vi skulle dricka öl i gräset bakom skolan, suck. Så nu vet jag inte vad vi gör riktigt..folk är inte så snabba heller på att tycka saker, så det gör ju inte besluten lättare att ta!

Imorn så blir det jobb men bara halvdag, sen ska vi hämta Felicia på förskolan, kul! tänk att man hjälper någon genom att göra något kul? var så länge sen vi sågs med. Hoppas hon känner igen oss, haha. eller ja, Peter har hon väl träffat lite.. nåja. på torsdag blir det förskola i sollet, också mysigt att hänga innan sommaren nu när det inte blir någe jobb där!

Nä, nu ska jag duscha. Måste ju blir frisk = sömn.Och nu får jag äntligen skriva ut, ett stort grattis till finaste Mia & Emil, som kommer bli världens bästa (tills jag och Peter blir det) föräldrar ♥ Kommer bli sååå underbart. :)