sostotudodenontot totvovåtotusosenonåtottota!

och idag kom ytterligare en D- dag! Cissi gjorde sin sista dag med lektioner i skolan!! aaah, sjukt sjukt sjukt. musik vid 10.30 då jag ville öva lite på studentsången! (måste nog öva lite mer med dig Lovisa ändå) nu kan jag den nääästan iaf! efter att ha spelat några låtar på gitarren så är jag nu redo för sommaren är kort och andra lätta sommardängor, Idas sommarvisa o sådär.. BRA VA!? nåja, sen så var det spela kort och få en vattenballong över sig i cafeterian, äta lite lunch och sen svenska. på den lektionen hände ungefär lika mycket som det gjort på dom lektionerna hela hösten och våren, vi gick till cafeterian och käkade glass, pratade lite skit och sådär. fick tillbaka mitt religionsarbete där han hade skrivit maaaassa snälla saker coh jag blev nästan lite lycklig, och stolt. sen var det tömma skåpet lite och ta sällskap med SaraRöd hem.

Packade ihop det sista och funderade på om jag hade glömt ngt, fast det visste jag att jag inte hade egentligen, sprang över till Lovisa lite, bara för att hänga i 7minuter innan jag skulle ned till Ica och sen tåget som gick 15.11. och en massa massa tåg åkte jag, pluggade svenska en rätt stor del av tiden, analyserade noveller, har valt dom själv, så jag tycker det var mycket intressant, men det får en ju givetvis att grubbla en himla massa själv också. och när batteriet dog på datan så var det bara jag, noveller och tankar kvar. började kladda ned massa saker som förr i tiden, får se om det en dag kan bli något av det. om inte annat var det skönt att få det ur sig, det är en fantastiskt skrämmande vecka vi har framför oss alla studenter i Falköping, jag är säker på att det kommer bli en otroligt bra och minnesvärd tid. åh, jag hittar inte orden :/

Kom hem vid 20.00 till kragstalund och 20.05 var jag hos Johanna och överaskade med present o sådär på hennes mottagning, hon verkade bli mycket glad, och det var jag med! for sure! jag kommer säkert hinna träffa henne imorgon med, så det blir kanon! Emma, Lisa, Cajsa och jag ska iaf ta oss till TäbyC imorn för att inhandla sista presenterna och sådär (man är ju ute i god tid?) för att sedan befinna oss vid utsläppet vid 15 och åka lite flak, spännande! sen är det väl ett antal mottagningar man ska ta sig till och avsluta/börja hos Anna och ta oss ut till Frösunda tror jag (bra placerat?) och sen PARTY LIKE A ROCKSTAR, eller student kanske? det kommer bli sån pepp inför ens egen student, men kommer även kännas helt jävla sjukt. får förmodligen ta första tåget hem på lördag vid 05.14 för att hinna komma in till sthlms Central till 09.06. shiiiiet. jag kommer klara det. I know it. tillbaka till Falköping och fixa lite hemlisar och sen träffa Dave of cooourse!

Min låt ikväll, som liksom aldrig dör tror jag.


Nu måste jag verkligen göra klart mina analyser och skicka iväg, before it's too late!
Puss&mys&hjärtligt tack sen D<3