Iris som är gula och Iris som är blå

Nu har flickebarnet inte bara fått en fader och två vårdnadshavare, hon har nu även fått sitt namn registrerat: Iris Wiola Norlén.
 
 
Undra om man fortfarande sjunger Majas alfabet i skolan? och frågan är om man gör det när Iris väl börjar skolan? Tveksamt tror jag.. nåja.
 
Inatt sov hon inge vidare (=inte jag heller) så var trött som as när hon tyckte vi skulle gå upp vid 9, lyckades efter nån halvtimme o lite mat få henne att somna, o jag lika så såklart. Som tur var ställde jag klockan "för säkerhetsskull" på 12, skulle ju kl.13 träffa mammagruppen för första gången. Vi var 5 tappra som tog oss dit, vet inte var alla andra tagit vägen. Men börjar ju med ett långt hopp till augusti innan nästa träff, så är väl sådär, kanske dyker de upp fler då, eller färre för att det är semester.. nåja. Jag har ju många vänner med barn så det där blir ju inte lika viktigt för mig känner jag.
 
Och lillStrumpan har växt något helt galet! 800g och 4 cm PÅ TRE VECKOR! jag bara undrar hur man själv skulle se ut om man växte med dom procenten till sin egen kropp... ojoj.
 
Till midsommar ska vi iaf ut på landet igen, hoppas på bra väder såklart! Sen stannar vi nog veckan efter för då har mina föräldrar semester och blir också kvar.. så det kanske blir lite båtpremiär och sådär för Strumpan, en flytväst fick hon ju innan hon var född ens!
Postat av: Jennifer eriksson

Så myspyyyyyys!

2013-06-17, 17:45:52 - URL: http://jennifer89.blogg.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!