Rulla rulla liten bulla

Min lilla Strumpa är inte sådär jättemycket för att sova, framförallt inte på dagarna. Vet iof inte vad som anses "normalt" men känns som att hon är vaken långa stunder, idag vaknade hon strax efter 9 (andra gången alltså) och somnade inte om förens strax före 13..Jätteroligt såklart att man får mer o mer vakentid med henne. Men det blir också svårt att hinna med andra saker ni vet. 
 
Idag har jag iaf lyckats bygga isär (?) en spjälsäng o bygga ihop en annan (vi hade lånat en av peters syster men nu har vi byggt ihop en annan som vi fått) och jag håller på o bakar bullar inför dopet (och kanske en till kaffet). Att smöra o kavla utan bebis känns helt klart lite enklare. Hon är iaf en väldigt nöjd tjej så om hon tröttnat på mina rim och ramsor så är hon nöjd med att sitta i bärseln o titta på allt jag gör..
 
Jag vill tipsa om UNI för er med barn, eller som känner någon som ska få barn etc, ligger på odengatan typ vid St.Eriksplan och finns även på nätet såg jag. SÅ MYCKET FINT! dock väldigt dyrt, så det blir mkt fönstershopping. Ni får väl klicka runt på hemsidan ni som inte kan gå dit. Väldigt mkt retrogrejer, alla fina grejer från 'Sture & Lisa', vill typ ha allt men det säger ju plånboken (och platsen i garderoben) blankt nej till. Men, för er med plats & pengar - gå lööös! :) Innan miljonerna rullar in får jag väl fortsätta göra klipp på Tradera..
Vem vill inte ha en rävbody liksom...
 
Nä nu måste jag kavla lite deg snabbt här innan fröken vaknar. Tänk at få vakna till nybaktabullar-doft...
 
 
Postat av: Anonym

Och jag drömmer om deras 'inredningsprylar'.. :) mitt senaste köp där ifrån var en bokstavsbanner!

2013-09-07, 11:11:56 -

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!