det var det där med vänner

image47Jag kom att tänka på det där med vänner. då menar jag inte det där vanliga med dem som är dumma, och de som sviker, dem man förlorar, utan dem som på nått vis stannar där hela tiden, utan att nånsin riktigt finnas vid ens sida. okej, nu låter det här helt knäppt. men jag som flyttade ifrån alla mina vänner, har en hel del utspridda i landet. några pluggar på annat håll, precis som jag, så jag blir chansen att träffas typ minimal. men det finns dem man kan träffa en gång om året, och då kan man prata med dem precis som med dem man träffar dagligen, en del har man bara nått att ge och få av hela tiden. idag fikade jag med Emma, henne träffade jag sist förra sommaren, vi har väl hörts av lite på msn till och från, och idag när vi sågs var det som vi aldrig varit ifrån varandra. Micke och jag gick i samma klass 7-9, och han pluggar i småland. vi pratade knappt och träffades inte på över ett år. och så bara ringer han en dag och vi har liksom allt att prata om. nu tänker ni "svårt att inte ha nått att prata om när man inte pratat på ett år" men jag kan tala om att jag träffat människor som jag inte träffat på lika länge och det enda vi kna byta ut är; "hur är det med dig?" "bra, och själv?" "bara bra" sen har det blivit pinsamt tyst, och vi har då också gått i samma klass lika länge och umgåtts rejält. sånt är sjukt sorgligt.

image48och jag har flera vänner som det är så med. Johanna kanske är praktexemplet, men så hade vi en riktigt stark vänskap när jag flyttade. men jag har fler vänner som allt bara stämmer med. jag behöver typ aldrig träffa dem, och ni som inte har såna vänner; ni anar inte vilken otrolig känsla det är! så otroligt skönt att veta att man har vänner som alltid finns där, även om man inte hörs av speciellt ofta. Emma (som jag träffade idag) brukar bo hos mig en vecka varje sommar när vi jobbar ihop. och även om vi inte hörs en enda gång mellan åren, då är allt bara perfekt. Sanna&Sanna, Madelene, Berry, Carro, ja, det är fint med vänner som er!
 Vänner är sjukt viktigt, och det gäller att ta hand om dem!

var bara nått jag tänkte på idag, men inser först när det blir lite tufft vilka som är ens riktiga vänner, jag tror att alla människor man möter, är en del av resan, men vissa åker liksom som en på nått vis. och det är något jag är glad över.

image49

Nu ska jag  ta mig en korv med bröd till middag! eller ja, inte bara en alltså. utan typ 3!

CIAO BELLA!

(imorrn kommer Niiiklaaas! och jag ska på middag med bra människor innan! :)
Postat av: Catherine

tss, ne Fredrik Paulún, som rubriken löd :P
dummer! ;)
Gillar din bakgrund btw!

2007-04-05, 23:46:19 - URL: http://catat.blogg.se
Postat av: Marie

nu var det ju så att jag tycker du vart borta lite för länge.

2007-04-06, 23:10:13 - URL: http://marrebarre.blogg.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!