volleyboll

image44
såå, idag har jag varit på kalas hos en famlijevän, antar jag. haha, Emmas svärfar. anyway, det var nice och jag fick tårta. haha.
sen åkte vi iväg till matchen, som inte allt för oväntat de äckliga Engelholmarna vann. Så nu får man heja rejält på Sollentuna i finalen! haha. skånska, så jävla äckligt egentligen, alltså, jag hör verkligen inte vad dem säger, visserligen har ju Engelholm typ köpt in alla spelare, så dem pratar ju mest engelska, haha, men det är skånskan i övrigt som jag inte gillar. fasiken, går man in på ica så får man ju chansa sig till vad dem säger i kassan (vilket inte är så svårt eftersom de alltid säger samma saker "var det bra så?", "tar du det på summan?" osv) men om man ska föra en trevlig dialog med nån gammal farbror så är det faaen inte enkelt ska jag säga. usch, det går feting bort. 
skulle varit kul med med Sollet-Elis i final, för det hade varit sjuka tittarsiffror. men nu blir det istället lååångt ifrån. haha, Svedala kom även upp i elitserien idag. haha, antar att Lovisa är väldigt nöjd med det. Själv har jag väl ingen åsikt, men slltid trevligt att ha ett lag till att spöa. ;) nästa år ska vi vara så jela grymma! så nice att få två gratis år i elitserien. innan man slutligen ska hamna hos nån klubb som man tidigare snackat en massa skit om, haha, ja det skulle vara att man hamnade typ i.. Norsjö? dem har man ju bara tyckt synd om. haha.

ikväll ska jag kanske höra av mig till Madde eller Sanna tänkte jag. kanske en promenad eller så vore nice. imorgon ska jag och Emma (medans alla andra är i skolan) åka in till stan o fixa en bikini, enligt mina gissningar blir det nog lite till... puh. så himla treeevligt! tänkte träna imorn med. haha, spännande!

CIAO
 
Postat av: Marie

cissiiii, jag är sjuk. kom hit med glass? ska ju fan göra tester i örebro imorrn..jag kan inte vara sjuk nu..

2007-04-02, 12:34:55 - URL: http://marrebarre.blogg.se
Postat av: Marie

hahahaha, jag tror det finns någon som läst detta inlägg..please, du måste dyka upp på msn snart så jag kan prata med dig, hihi. LOVE!

2007-04-09, 11:20:29 - URL: http://marrebarre.blogg.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!