haha, det kan jag ha

image79jo men ni förstår, 7 (!) skoldagar kvar! och idag gjorde jag mina enda två lektioner på 3 veckor! jag kan berätta attdet känns sjuuukt bra! för vem har lust att gå i skolan? inte jag, inte jag! jag vill såklart inte att mina utvalda fina treor ska sluta, men det är ju inte bättre än att det faktiskt MÅSTE vara så, hur ska annars jag nånsin kunna ta studenten? well well, mycket som händer i sommar, precis som alla somrar. alltid nått som ska göras. underbart.
Vi gillar när saker händer, precis som mina närmaste tre veckor! :) jag tror det kommer bli tip top, för jag känner att jag har ett behov av att göra något annat nu, jag orkar inte med skola eller så just nu. så vi struntar i det. så himla skööönt!

Borde kanske ha en lite mer färgglad bild, men nej, det blev inte så idag, den är fin ändå. haha. men nu ska jag sätta igång och packa lite, iaf skriva en lista så jag inte glömemr nått, fixa lite birthdaypresents och såååå! :)


ha en fortsatt bra dag!
Postat av: Cecilia

vicken fin bild! typ deppig men glad ändå=)

2007-05-16, 19:33:45 - URL: http://illacilla.blogg.se
Postat av: Elin

Nio mil :) Jag bor i Skara och han Jönköping - så det är väl inte JÄTTE långt.. Men det är ändå så att det känns! Hur långt är det mellan er? :)

Kram/Elin

2007-05-16, 19:48:49 - URL: http://nevnarien.blogg.se/
Postat av: Cecilia

jaa,d e sant,d tänkte jag inte på.. sova e ju bland d bästa som finns ju =)

2007-05-16, 20:57:34 - URL: http://illacilla.blogg.se
Postat av: Elin

Nej vad tråkigt :( Vi träffade varandra på nätet.. så det är därför... Men som tur är så ska jag flytta ner till honom i slutet av juli, så då slipper jag allt det här! Ska börja skola där nu nämligen.. Tar studenten nu om en månad.... Så ni träffades för att ni först bodde i samma stad och sen flyttade han.....?

2007-05-17, 13:54:39 - URL: http://nevnarien.blogg.se/
Postat av: Elin

Men hur ofta ses ni nu då? Jag vet att jag hade väldigt lite tid över i höstas fram till februari, eftersom jag hade innebandysäsong då... Då var det lite tufft... Dessutom jobbar han mycket så... Men nu har deet lugnat ner sig... innebandyn är slut och jag är ledig mer än vad jag är i skolan... hehe...

2007-05-17, 15:19:59 - URL: http://nevnarien.blogg.se/

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!