och nu onsdag hos ms.bright

haha, som ni kanske vet är jag av den smartare typen, och jag skrev ännu en gång ett långt inlägg, och vad händer, på nått sätt har det redan skrivna lösenordet försvunnit, och jag kan inte det. så det var bara till att be dem skicka det till mig. men det tar ju sån tid, och jag kunde ju inte sumpa detta långa inlägg också, så det blir två på en dag helt enkelt. hoppas ni tycker det är okej. haha, like i would care...
image192
well, i morse pysslade jag mellan 8-10 sen åkte jag end en sväng på stan och köpte mig ettpar vantar. sen fick jag mysa lite hemma hos Marie innan det var dags att göra ett övningsmoment till NKP i svenska B. det var egentligen helt värdlöst. men vi gjorde det iaf, och strax innan 3 så var vi klara.då skulle vi "visa upp oss" i matsalen för alla mentorer, jo men det är ju så viktigt att veta vilka vi är. okej, alla vet att vi är långa, men trodde att jag skulle komma undan om dem inte visst nått. haha, nej då, jag är Stolt Volleybollare . nåja, alla fick stå o prata i micken, säga namn,klass och vart vi kom ifrån. lagom pinsamt och sen träning. den gick bra, trots att det var med MarreK.

ikväll ska jag över till Rikard och kolla på Heroes, hatar att det bara går en gång i veckan nu, man hinner nästan glömma vad som hänt. haha, tur att dom har liten tillbaka blick sådär... sen behöver jag sova. fast jag iten gör något har jag svårt att sova. inte bra, inte bra. är ju död om dagarna jämt. nåja, det blir nog bra!
Postat av: ernesa

det vet jag inte, får så hur pass pigg jag kommer vara, ska upp vid 4:30:S men kommer iaf förbi om inget annat=) pussss

2007-10-18, 14:54:48 -

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!