Guess I'm not the fighting kind

you didn't get to heaven but you made it close.

hemkommen från en underbar vecka i vanligtvis regniga fkp. 2 dagar regn är allt jag sett denna vecka dock! massa sol och stek vid panka har hunnits med. onsdgasmys med marre, det är love det. två bra fester vilket den ena givetvis spårade. jag och jennifer är inte bra för varandra. eller så är det precis det vi är. skitbra faktiskt. i fredags var det mingus med brudar som sagt dock några fler än tidigare nämnda, sara och karin kom också, även stina på ett hörn! myspys. jag och jennifer fortsatte hem till henne där hennes underbara moder bjöd på vin och vi snackade tills vi insåg att vi skulle nog inte orka dagen efter om vi inte knep. så det gjorde vi i 4 timmar, sen vaknade vi vid 6 och pratade lite till. sen somnade vi och väcktes av mami som hade gjort supernajs frukost! bara att stiga upp och ta emot!

fest på lördagen hemma hos fin fina Ellen som bjöd på både bra musik och sällskap (och en kjol som inte var av denna värld!)! mina söta volleybollflickor Sanna, Sara och Lovisa hade ju med hittat dit, likaså lucas och plötsligt började man känna sig lite helare. det blev plantis där alldeles för mycket pengar spenderades men också massa trevliga människor träffades, sen blev det svart men hem kom jag! haha, dock var det egentligen aldrig ngn fara!. dagen feter blev en långpromenad till donken med jennzo, sen lite avsked och vid 17 tuffade tåget hem!
tack som fan för allt hurrnini.

bilder:

måndaxklubben;


blandatmys;


Ellen&Plantismys;


det var det lilla, som vanligt är ju ändå bilder roligast va! :)

Är det jobbigt att tiden går och man blir äldre, eller är det kul att va med?



idag har jag vaknat, städat toan och dammsugit hela undervåningen, stolt. sen tog jag en dusch och åkte in till stan och hälsade på min nya sjukgymnast, har nu tejp på ryggen som ska sitta där tills det lossnar, den är iaf rosa, så det känns bra! ringde även och fick en anställningsintervju nästa tisdag, så håll tummarna för mig nu! nu funderar jag mest på om jag ska gå ned till ica och köpa sallad och allt tillbehör till en kycklingsallad, eller om jag ska köra knäckemackor hela vägen ut. det regnar ju faktiskt lite. och ska jag pallra mig hem till johanna på ehn kopp te? det skulle jag iof aldrig tacka nej till.

Love!
Postat av: ellen

snyggcissi!

2008-08-04, 21:18:28 - URL: http://sittstill.blogg.se/
Postat av: Marie

haha, de där bilderna längst ner kommer jag inte ens ihåg? men vart tog värmen vägen? och vart tog du vägen? du borde alltid vara med mig. jag älskar dig.

2008-08-04, 22:19:12 - URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: jennifer

det blev ingen fest ikv, nöjer mig med lördagens bravader.

ringer dig imorgon. puss mitt hjärta.

2008-08-04, 22:23:12 - URL: http://jennifer89.blogg.se/
Postat av: filippa

Haha nej jag kan tänka mig det! Du var ju inte i ditt nyktraste lag! Nästa helg kommer jag, Martin och sis till Sthlm. Vi får väl se om vi ses :P puss

2008-08-04, 23:03:25 - URL: http://ettubruto.blogg.se/
Postat av: röd

puss på dig glitter.

2008-08-04, 23:57:58 -
Postat av: Deeejv

Good Times, Good Times babe!



schysst design på nya sidan också dårå <3

2008-08-05, 19:28:34 -
Postat av: cissi också.

du är snygg!

2008-08-05, 23:39:09 - URL: http://www.ceciliafondin.blogspot.com

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!