So deep and juicy

hade skitsvårt att somna igår. kan ju vara för att jag sov till 12.20 typ.. var ju bara vaken 12h... well. vid halv 2 snåret tror jag att jag somnade in, och vid 20 över 5 så vaknade jag igen. woho, tänkte att det var morgon och att jag vaknat av mig själv tills jag kollade på klockan och önskade att få somna om. när klockan väl ringde 7.20 så var jag död, döende. igen. alltid samma sak. pust. image280
pallrade mig till skolan och åt en rejäl frukost på 13min..(?) jag äter typ alltid samma sak, idag fick jag dock tips om att havregrynsgröten var lite blaskig, men vad gjorde det, då slapp jag ju tugga. när klockan ringer kl8 i matsalen så drar jag mig till skåpet och hämtar min stickning för att ta mig ut till C-huset. jag visste att jag skulle komma sent men också att jag skulle möta min lärare på väg in på BF för hon är också alltid sen.. hon tittar på min stickning och säger "fan, jag glömde garnet hemma" tack säger jag och inser att det kommer ta ytterligare en vecka innan jag får mitt nästa garnnystan, vilket i sin tur leder till att min halsduk kommer vara färdig till studenten, KANON! lektionen får vi se på film om vi vill (165 Hässelby) eller jobba på sitt eget arbete/kompleteringar, jag väljer att se film, givetvis. det tog lite mer än en timme och då var det en timme kvar på lektionen typ.

killarna spelade bandy i allaktivitetsrummet (undra varför det heter så, när man inte får göra alla aktiviteter, tex spela bandy) och jag satt med en kopp vaniljte och lyssnade på Sebbes musik på hans mobil. skrev lite frågor om elevassistent yrket till några av mina vänner som har just det yrket för tillfället. detta tog ca 12 minuter, sen fortsatte jag bara sippa på mitt te, och kollade på när killarna skadade varandra med att skjuta ganska så hårda skott på varandra (jag älskar att dom växer upp och slutar med saker INNAN nått går sönder. tex en glasruta)

jag sitter även i djupa funderingar på hur olika vi människor är. jag menar alla är med om så otroligt många olika saker. jag kan tex se ned på dom som skolkar i min klass för att dom inte "tar livet på allvar" medans dom kanske ser ned på mig för dom vet vilken tid jag slösar bort på annat? eller kanske att jag redan har bott hemmifrån i 2,5 år och är elitidrottare när nån i min klass berättar om Nils Karlsson Pyssling på Svenskanationella proven, och hur hon tycker det är kul, för att man vet ju faktiskt inte om han finns eller ej. (?)

lektion två börjar 10.30 och det är då jag egentligen ska sticka.. men jag klottrar (gråtande)  ihop frågor som ska användas på den istället. det handlar om skapande och Marie kommer bli intervjuad, fast hon vet inte om det än (kolla även in hennes snygga illustration med kvinnor som fläker sig, only for me!) när jag var klar med det så gjorde jag ljus (!) skitfina rosa, och sen sån där ståltråd med fina pärlor på och så som jag tänkte ge till ellinor, vet inte varför men känner att jag vill ge dom till henne (vi ska ha frågestund nån dag, kanske fredag, coh då kan hon få dom!) gjorde även ett rött ståltrådshjärta med lite glim o glam på som en nyckelring till SaraRöd. för hon är mys. (hoppas hon inte läser här innan hon får det?)

Lunch, köttbullar och potatis, som vanligt kör dom med mig när jag ska hämta mjölk, "cissi hämta till mig med!" "ta en macka till mig!" och bara för att jag är så jääävla snäll, så gör jag det. men så vann jag på utslagspoker sen också.. undra om dom la sig? nåja. efter detta så var det svenska, och vi skulle se slutet av Simpsons movie, så det var det enda vi gjorde. det var rätt mys, då hade sara kommit med så jag inte behövde utsättas för alla sexuella trakasserier jag dagligen får stå ut med. idag fick jag reda på att jag skulle gifta mig med Sebbe. dock tvivlar vi båda på denna teori.

nu ska jag packa ihop min väska till träningen och efter så ska jag direkt hem till Peter med Sebbe och jaga lite poäng på naturkunskapsprovet imorrn, I kind of need my MVG nu.. pust. we'll see about that.
image282
blev ju tillfrågad häromdagen om jag inte ville hänga med på Where the action is den 14 juni. och enligt mina beräkningar är det en vecka efter studenten och då kommer jag behöva ha fullt upp för att överleva tror jag, så det kanske vore en bra idé. dock är det nog pissdyrt, men rätt bra band med.. och det lär ju tillkomma fler.. plus att jag fyller ju år innan så kan ju få det då.. lockade lite på Emma med, det goa är ju att det är i Sthlm, så lätt att ta sig hem o sådär. biljetterna släpps väl nästa vecka tror jag.. får se hur fort dom går åt eller om jag måste bestämma mig snabbt... hm. tål att tänkas på.

nä, nu drar jag, en guldstjärna i kanten till den som orkade läsa allt!
OBS, bilderna har inget med texten att göra. eller jo, den sista.
Postat av: cissi också.

Guldstjärna till mig för att du bjuder på trevlig läsning! Vad var det för typ asmysig lektion du hade?

2008-01-24, 16:25:56 - URL: http://ceciliafondin.blogspot.com
Postat av: Marie

jag älskar när du skriver såhär mycket! spännande med en intervju, den ser jag fram emot, hihi :) jag saknar dig.

2008-01-24, 17:30:42 - URL: http://marrebarre.blogg.se
Postat av: Karin

Yees, i did it :P
Fast jag egentligen borde plugga, men det blir ju så lätt såhääär!
Men du Cissi, du är braa!

2008-01-24, 20:00:45 - URL: http://karinen.blogg.se
Postat av: Niklas

Fan vad man saknar skolan när man läser om sånna lektioner...
Och vad jag saknar dig när jag läser om dig..

2008-01-25, 08:44:16 -
Postat av: Cirre

cissi också: puss
marie: puss, saknar dig med.
karin: puss
Niklas: du lurar inte mig, jag vet att du bara tittar på bilderna...

2008-01-25, 19:11:23 - URL: http://Cirre.blogg.se
Postat av: sararöd

taaack för nyckelringen. den va verkligen mys

2008-01-25, 19:43:36 -
Postat av: Annelie

Gudars vad jag saknar BF när jag läser detta, skapande verksamhet var myyyyyys!

2008-01-26, 00:03:49 -

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!