feeling the same way all over again

image421jag kan ju inte gå o lägga mig utan att skriva några rader.. eller? (å andra sidan har ju varken David eller Erik skrivit idag, så det är väl lugnt då?) och varför just dom, jo för jag fick mig en fika ikväll tillsammans med dessa två! det var ju inte igår som man träffade på Erik på mingan sådär.. det var mys! och båda hamnar på VIP listan imorn till matchen! haha, om dom skriker hejar-ramsor riktigt högt. 
(19.00 Freja! - all you ladies and gents', be there!)

dödens trött imorse, och kallt var det, men jag överlevde ändå (?) det är nått speciellt med kinser som traskar runt om natten och glass med hundra höjdare.. något som gör att man orkar ändå.

pratade massor med min underbaring Marre idag med.. har väl i princip bokat resan till Barceloona nu! och kan ju inte säga annat än Looking forward! lite kos-nostalgi, värme och två (tre med saris) partypinglor, OCH vi kan nog diska med diskmedel.. haha! kan det bli bättre? nä det kommer bli tiptop. åååh, hon är så nedrans bra den där Marie.
(När det gör ont att se tillbaka
och du är för rädd att se framåt,
kan du titta brevid dig
 och din bästa vän är där.
)

ikväll var det som sagt lite mingus, och sen till 23an där dom alla flesta brudzen hade samlats för lite singstar innan träningen imorn kl.11 aom sedan resulterar i match mot elverket, som jag tidigare nämnde, 19.00... var det nån som missade när det var? i så fall är det klockan sju, ni kan komma lite tidigare om ni vill se en het uppvärmning med.. vi behöver allt stöd vi kan få people!

Johanna och jag pratar så mycket om gotland i sommar nu med, och jag måste bara prata lite med min moster så har vi liksom tuuuusen planer som måste bli av! vi är så nedrans taggade! (kommer säkert regna då, eller så har väl nån dött tills dess) MEN, att drömma sig bort är aldrig fel! skönt att veta att ngt bra kommer efter studenten.. haha, ska iof hänga med lilla Emski och jobba under två veckor.. låter ju inte helt fel det heller.. och sen är det ju winnerbäck i augusti... hm, det kommer nog hända saker när jag tänker efter ändå.. haha. LOVE!

GONATT!
If I was a painter, I would paint a memory, if that's the only way for you to be with me...
Postat av: jennzo

sen hälsa på mig i sommar i norge?

2008-03-18, 23:37:36 - URL: http://jennifer89.blogg.se
Postat av: Marie

ord är överflödiga. du vet.

2008-03-19, 12:59:36 - URL: http://marrebarre.blogg.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!