I don't sleep well at all

idag vaknade jag 2 minuter innan klockan ringde, ni vet sådär skönt, som att man är redo för dagen. och två minuter senare var det som ett tecken när min beloved Marie ringde, lite sådär gulligt/flummigt och jag med min kråkröst och marie som "jag har inte gått o lagt mig än!" (kan tänka mig feta smilet här med, ganska nöjd ändå). så hon tänkte ju att det var dags att vi skulle ses, och det var ju inte mer än rätt tänkt (även om det var klockan 7 på morgonen) så hon bokade helt enkelt en resa upp hit. det är ju lite tid kvar, emn gudomligt skönt att ha något att se fram emot! feting love på det!

igår skulle de tre sambosarna ha nån slags photoshoot när sara skulle visa upp sina nya londonkläder i bloggen. och ingenting blev ju såklart som vi tänkt ochg den började det regna och gud vet allt och där stod vi på taket (inte så flashigt som det låter) och sen fick vi ju springa mellan bonde söker fru också. i vilket fall, några bilder lyckades vi väl halvbra med som man på nått sätt ändå vågar visa. inget vacker eller ja, Sara är ju sjukt snygg på vissa, så man vill ju inte ens visa dom på sig själv då. i vilket fall pillar hon med dom nu. så det är inte omöjligt med en update senare, eller kanske en liten länk iaf om jag inte orkar få upp dom här!

här tänkte jag lägga upp en låt, men dumma youtube hittar jag den inte på! ska se om jag kan få upp ngt annat...hm, ni får den här istället då. enjoy.


I wanna be adored
I wanna be adored
I wanna be adored

Postat av: emma

bonde söker fru... hm... ska vi va lite roliga?

emil söker cissi... HAHAHAHA HA HA HA

2008-10-16, 16:43:58 - URL: http://emmalbertsson.blogg.se/
Postat av: Marie

jag lääääääängtar! MYS TILL MAX!

2008-10-16, 17:16:21 - URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: Jessica

läs!!! eller se rättare sagt

2008-10-16, 18:17:39 - URL: http://jeccica.blogg.se/
Postat av: Cissi svarar

Emma: jag hoppas Emil läser detta o ser vilken hemsk människa du är (han dissar mig på fb?) haha.



Marie: du vet att jag gör det med, darlo.



Jessica: du skränmmer mig.

2008-10-16, 22:44:45 - URL: http://cirre.blogg.se/

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!