There was a time I caught your hiding inside

Så var det gjort också då, en seger mot Örebro. redan vid uppvärmningen var det liksom nått magiskt över hela hallen, över oss, en ruskigt bra stämning och jag kände väl redan då att "jomenvisst, idag kan det bli av". och så blev det!  så skönt att saker o ting faktiskt börjar stämma nu, inte en dag försent..! lyckoruset var på topp när Ellinor banka in sista bollen och jublet blev om inte ännu högre (för att det var vi som hejade?) när även herrarna lyckades skrälla o ta hylte när eurosport filmade! heja!

Vad har mer hänt i veckan? sambo-sara fyllde sina 20 år och hon hade bakat som en annan bagare o hade sjuukt mkt kakor o bullar o grejer som vi alltså moffat på hela helgen, lovely. Emma&Ida hittade hit igår med, vilket såklart var mys, fast att man är så nära är man ändå så långt borta.. Lite melodifestival i lördags och jag hejade helt klart på Emilia, trots att jag inte ens skulle se melodifestivalen egentligen, antar att det bara är tävlingsinstinkterna som talar... det hanns även med lite övningskörning och efter alla om och men en fika med semla hos de blivande svärföräldrarna. trevligt!

på onsdag blir det alltså en låååång bort -amatch, nämligen Gislaved. och visst är det mysigt att åka buss o se film o mysa med tjejerna. men måste ändå öppna på jobbet innan vi åker vid 11, så får se hur pigg jag är.. nåja, heja oss!

En låt för att filmen är mysig och för att All I want is you...
.
Postat av: jenn

PUSS!

2009-02-10, 09:16:26 - URL: http://jennifer89.blogg.se/
Postat av: PR

If you were the floor, I'd wanna be the rug,

and if you were a kiss, I know I'd be a hug..



Vad är väl en matta utan golv?

2009-02-10, 11:10:28 -
Postat av: karin

Jag saknar dig min lilla cissilull, när kan man tänkas se dig nästa gång. Den låten har gått på repeat ett antal ggr på sistone, bäst!

Precis som du! :)

2009-02-10, 22:21:24 - URL: http://karinen.blogg.se/

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!