du har ingen besökstid, jag tar mig in till dig ändå

Ett år sen idag, men då var det strålande sol, idag; regn? i stockholm  är det iaf uppehåll, men faen vad kallt för alla små flickor i sina korta klänningar, förhoppningvis blir dom fyllda med något som håller dom varma.. haha. Min kära kusin Johan tar studenten idag o vi ska iväg på mottagning, det blir säkert trevligt och det bästa brukar ju vara maten...! sen är det mer äventyr som gäller och jag tror att hela kvällen kan bli mycket lyckad! nu har jag ätit lite ägg för det är det enda vi har hemma.. sara är i falköping med gänget och firar studenterna i regnet, puh!

idag hade vi 7 barn på förskolan, kändes mycket värt, i vilket fall så lede det ju till att jag kom iväg tidigare och kunde fixa medgrejer som skulle fixas utan att stressa röven av mig! det finns en rääääätt stor risk att jag läggermig nån halvtimme efter detta inlägg för att vara någorlunda fräsch till kvällen.  ju dödens trött när jag får öppna på förskolan varje dag.. nåja fick ju en vinflaska från nått bar, så det känns ju genast lite mer värt..! haha.

på måndag är det äntligen den där nedrans alka+alkohol&dog grejen, tar hela måndagen verkligen, 7,5h ihop. värre än en arbetsdag! nåja, skönt att få der gjort så man kan boka uppkörning o grejer.. måste nog fila lite mer på teorin bara... hah...

Postat av: Marie

Hej babe! :) Ja det har jag tænkt vara. Inget annat inplanerat :) Kommer du hit? Ja ja ja! :) PUSS!

2009-06-06, 12:53:00 - URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: Pr

Puuuss, det är dags för något nytt tror jag.. snart är det fredag iaf! :*

2009-06-11, 12:01:40 -
Postat av: Hanna

Hej :) fin blogg.. besök gärna min och skriv vad du tycker! Kram



http://h88.blogg.se

2009-06-11, 12:06:09 -

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!