I liked you the first time I met you and it grows and grows and grows

haha, sitter och pratar med min tvilling-tatuering Emma, som är au-pair i England även hon, så pratade vi om barnen som hon sköter och som jag sköter. så berättar hon att ungarna en kväll inte velat sova, men att hon löst det  genom att berätta att om dom inte somnar så kommer det ingen morgondag (?) hahah, jag garvade så jag höll på o dö... men självklart fungerade det. men vad är det för tjej liksom? hon kommer ju inte få vara barnvakt till mina barn...
Men! hon är ju faktiskt i London, så vi ska försöka få ihop en fika till nästa helg.. mys!

Veckan har varit hysterisk, med öppning varenda dag, direkt till körskola o direkt till träning efter det, eller varför inte öppning 7, stänging 17 och möte till 18.30? i vilket fall har det inte funnits en bloggsekund eller tid över att andas. dock får jag ju jnuta av det fina vädret på jobbet o det är väl alltid ngt.

igår var det ju valborg, där v först tränade till 19.30, efter att mitt dream team vände och vann 0-2 läget. vi tränade alltså ihop med killarna och hade mixade lag, det var spännande och som ni kanske förstår höll jag mig så långt bort från nätet som möjligt.. sen åkte vi allihop till Emma Holm där grillen sattes igång och köttet började grillas. det var vin och sånt supermys, vi var väl ungefär 12 stycken och som avslutning blev det singstar, en myyycket najs kväll! (tur att man dissade den där hemmafesten som lucas försökte dra med en på...)

idag skiner solen som inget annat o jag är LEDIG!! vaknade såklart 10 över 6 som alla dagar o fick först en sekunds stress o sen bara "DET ÄR INGET JOBB IDAG!" och så somnade jag om till 10 ungefär när Peter skulle uppoch ivög o jobba.. moha. Sara jobbar med och Ellinor är med sina vänninor i staden. vi ska hem till Peter ikväll och köra GuitarHero-band, eller vad det heter. färga saras hår ska vi göra med.. det kan bli bra iaf, mycket bra! men än så länge har jag städat salems bur, tvättat två tvättar och som sagt pratat med Emma på skype, ätit lunch på balkongen och försökt ta hand om mig själv.

jag längtar till Peace&Love. men jag vil inte att Ellinor ska flytta... :( men först ska vi iaf till LONDON. om en vecka håller jag väl i ca 10 shoppingpåsar by this time...

KISS&LOVE/C.

Postat av: Pr

Du är alldeles för sööööt!

2009-05-02, 13:17:07 -
Postat av: jennzo

jag vill också till looondon!

2009-05-04, 09:17:43 - URL: http://jennifer89.blogg.se/

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!