The days are few my friend and winter comes again

Lördag och solen skiner! jag och Peter tog oss ut på promenad och skulle göra lite ärenden och njuta lite av livet... så vi begav oss till en leksaksaffär där jag sett en väska som jag ville köpa till Peters systerdotter (Felicia) eller kanske hennes mamma för hon har nån grej för sköldpaddor.. hade iaf sett en väska som jag trodde dom skulle gilla så den kollade vi in, sen kände vi att vi lägga något i väskan så blev lite letande av det med.. hittade som ni ser på bilden värsta sommarklänningen, tänkte kanske till midsommar eller så?! får väl se.. sen en gris-kanin skallra, haha, sjukt söt, hoppas hon gilalr den med.. Felicia alltså.

Sen gick vi till Karlberg och hämtade min cykel. åkte nämligen direkt till Sara&Lovisa igår och käkade midag och drack vin. sen kom peter och hämtade mig efter sin match så då blev den stående där. men den var hel och vi passade på att pumpa däcken är och sen rullade vi till ett glass ställe och köpte äkta italiensk klass som var superdyr, men också supergod!

har varit nere på Prisxtra och fixat taco grejer tills ikväll. sen kommer peters päron o ena syster förbi och hälsar på lite.. sen får vi väl se om det blir nån öl ute ikväll eller vad som händer...
Postat av: Sara

Tack :) Ja det ser jag, jättesöta grejer du köpt till henne :)

2010-04-24, 17:37:15 - URL: http://sarungen.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ååh dendär klänningen vill jag ha! :)

2010-04-27, 23:55:41 - URL: http://eisa.devote.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!