Let me tell you I adore you, Oh let me take you home

Tjoho!
hur trött som helst imorse, men upp kom vi tillslut för johanna skulle hit på frukost! Det var hur mysigt som helst att se min gamla vän igen. vid halv 12 begav hon sig och då tog jag med två lådor ur min byrå och gick ut på bakgården och slipade. jises vad jobbigt säger jag bara. min arm är helt död! så fick pausa och sola lite. inte så varmt idag som man hoppats dock. bara i solen. gick in och käkade lite, pappa kom förbi, ska sätta upp nån hylla vi kan ha fiskarna på. dock är rafael sjuk. eller han har fel på simblåsan, så han flyter. sjukt va? en fisk som flyter. jobbigt för honom. någon som vet om han lider?

håller på med tvätten också, men blir inte så många maskiner, så är rätt skönt. dock så saknar jag en hel del kläder, undrar var dom kan ha tagit vägen..? ska ut och motionera med saramild ikväll med, blir nog fint. ska laga fisk till middag också, duktigt va? (BRA LISTA JAG SKRIVER)

men EN sak i dagens inlägg som kanske fler än jag blir glad över (om det drabbar er vill säga) att SKATTEÅTERBÄRINGEN har kommit! från att vara så fattig igår så har jag det riktigt gott ställt idag (det tycker man när man är van att ah inga pengar typ). i vilket fall, glad blev jag!


sjukt sugen på att köpa till Peters systerdotter, Felicia. hur söt liksom?!
Postat av: Nicole

Stackars Rafael, men med tanke på hur deras vatten brukar se ut så är det inte konstigt om han dragit på sig en förkylning eller nåt.



Jag har ändrat till en "varmare" header nu så att du slipper frysa:P och jag tycker du ska slå till på folkdräkten, assöt:D

2010-06-08, 22:24:50 - URL: http://nicolenyholm.blogg.se/
Postat av: Madelene

Åhh jag vet, jag är sämst!! Men du, vad gör du på lördag? ska ha en grej vid klipporna som ligger vid söder mälarstrand. De kallas något men kommer inte på vad. Du vet ju hur jag är. Halmtorget och spårvagnar :D haha! Vore kul om du kunde. Vi blir ett gäng. Puss på dek <3

2010-06-09, 13:08:56 - URL: http://thebestofmadelene.blogg.se/
Postat av: Johanna

http://open.spotify.com/user/kakasouis/playlist/2nh8F23CxLPyQ8hKRYPexF



varsågod! Det Var Jag med Familjen var låten jag snackade om. ses imorn lover!

2010-06-09, 15:34:56 -
Postat av: sara

men sluta, haha jag som förde över pengarna för boken idag

2010-06-09, 22:27:07 - URL: http://saramedsinrocktiara.blogg.se/
Postat av: Anonym

Frukost är alltid bra. ;)

2010-06-11, 03:20:42 - URL: http://tvminnen.blogg.se/

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!