My heart is full of love and its all for you.

jaaaa, alltså, det där larmet dårå. när jag kom tillbaka lät det precis lika panik:it som när jag sprang därifrån. jag försökte stänga dörrarna efter mig så det inte skulle låta ut så mkt, och dom som bor över tvättstugan hörde nog rätt bra, men dom kanske inte var hemma.. i vilket fall jag fixade med min tvätt o hängde o la i torktumlaren etc, så om nån kommit in just då, sett mig arbeta lugnt o fint i detta ljudkaos hade dom nog trott att jag var dum i hela huvudet.. fanns inget nummer där heller att ringa! utan fick gå tillbaka till min trappuppgång där det fanns lite nummer, ringde ett typ felanmälan o jour av ngt slag. så svarar nån korkad brud som inte förstår nånting och tror att jag nog ska ringa min förening istället? jag typ; "men ska jag inte ringa fastighetsskötaren då?" det är väl ändå han som ska fixa med sånt, men hon typ "näe, eller asså det är ju typ hit du ska ringa då men jag vet inte riktigt..." och var helt lost. så jag ringer peter som i sin tur påstår sig ha ett mobilnummer till nån snubbe (som sitter på samma nummer som jag ringde) så han ringer honom och sen ringer han mig 2min senare och säger "han skulle skicka någon direkt". blir man less då eller? men i vilket fall så löste det ju sig. men jag var så orolig att denna gubbe skulle komma o fråga mig något nu när han såg att det var jag jag som tvättade.. ni vet komma med pekfingret och typ "VAR DET DU SOM TRYCKTE PÅ KNAPPEN!?" så jag var väldigt nojig. och så plingar det självklart på dörren. till min stora lättnad var det dock Holm som stod där..! haha, aldrig varit så glad att se henne?!

vi gick iaf och lunchade och sen på en liten promenad i solen och sen fick jag ryck och insåg att jag bara var tvuuungen att handla lite för att bli glad (och slippa plugga?) sen tappade jag bort tid och rum och kom hem en timme efter att min tvätt-tid gått ut och pappa ringde och skulle komma om nån minut för att hjälpa oss med lite grejer. så det var fullt ös och sen blev jag bjuden på middag hos Mild, mums! sen stod vi och väntade på bussen som aldrig kom för att tillslut komma till träningen!

jadda jadda, jag tänker då visa er min senaste kreation i gargeroben, dock en provrums bild, sen får ni tänka er bruna armar och ett par stilletos kanske..?!
jag har alltid varit tveksam till det här enarmade grejerna, men detta linne bara föll jag för, så somrigt o kvinnligt på ngt vis.

fan jag lyckades hyvla mig själv på tummen när jag skulle skala min morot. aj. kvartsfinal 2 idag. pepp!
Postat av: Mia

hot, hot, hot!!!

2010-03-17, 16:00:21 - URL: http://miadirekt.blogspot.com
Postat av: Nicole

SNYGGGG!

2010-03-17, 16:19:58 - URL: http://nicolenyholm.blogg.se/
Postat av: fläskkotletten

du är så het! :)

2010-03-17, 22:49:41 -
Postat av: Pr

På söndag ska jag ha ansiktsmålning.. i någon form!

2010-03-18, 21:13:07 -
Postat av: Dahlin nr 1

Snygga brallor =) vart har du köpt dom?

Mycket söt topp också ;)

2010-03-21, 12:30:12 - URL: http://eldah.blogg.se/
Postat av: Lisa

Skitsnyggt!!

2010-03-23, 12:32:50 - URL: http://eisa.devote.se

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!