och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn

Fredag! yay! känns iof inte som det spelar någon roll vad det är för dag längre, när man går i skolan är man ledig hipp som happ och har saker att göra o göra dem inte men ändå.. haha, rörig början. förlåt! menmenmen! jag anser mig vara ganska så klar med hemtentan nu. vilket är sjukt skönt (tack peter, som vill korr läsa). SARA kom ju hem idag, efter tre månader i solen den skiten, så en himla pepparkaka. i vilket fall är det helt löööövely så imorgon så ska vi äta lunch med peter o sen ut på stan och shoppa och prata ihjäl oss typ. iih mys!

mysfika med holm idag också. puss på dig.

annars då? första semifinalen på söndag, verkligen världslångt att åka, pust. men vi ska få frukost på scandic så jag ser ljust på framtiden! ikväll är det bara chill med mannen min och vin (och lite hemtenta), träning först såklart, men det är ju en sån självklarhet att jag glömmer bort att skriva.. nåja. skulle behöva gratta min bror också, när nu det ska hinnas, imorn är det ju sara som gäller så får se om det finns nån tid i veckan eller om man måste vänta på att säsongen ska vara över, crazy. idag fyller zäta år! grattis då.

längtar som fan till Johnossi 13 maj, kommer vara sånt röj och dagen efter åker vi till romantiska paris! haha, jag hoppas iaf på det.. att det är romantiskt alltså.


fina sara!

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!