I got it all worked out let settle now

halli hallå bloggen (främst hej till er som läser, men ändå).
Eftersom jag tydligen diplomerats med sveriges sämsta immunförsvar för tillfället så är det väl bara att räkna med sjukdomstillstånd en gång i månaden. Nu har jag inte blivit helt däckad i feber som föregående gånger, men i söndags så började jag få ont i halsen o kände mig hängig. På måndagen var det ett faktum, ingen träning och kämpa på med sista seminariet och sen lite hemtenta. Igår försökte jag lägga mig tidigt (min bästa medicin), vaknade många gånger  under natten men låg ju ändå i säng i ca 11h så kände mig ändå utvilad. Bara att packa upp datorn och köra igång sen. Lova kom och vi krigade på, hon skulle ha bort 500 ord och jag skulle lägga till lika många (obs, gick inte att klippa & klistra, vi kollade!). Men vid 14 tiden så hade vi lyckats båda två, och sen bytte vi o läste varandras o sådär ni vet. Nu ska Peter komma hem med en utskriven version som man kan kladda på. Sen orkar jag verkligen inte mer, men ett jäkla godkänt hoppas man ju att det ska räcka till! Sen är jag alltså helt klar. hur sjukt?! Har examenscermoni på fredag med orkester och bubbel (som man får KÖPA i cafeterian....). Ska ut och käka med bästa brudarna på kvällen också. Sen är det liksom JOBB på måndag som gäller. 
 
(lite såhär känner jag mig ändå inför jobbet, trots 3,5 års studier)
 
Idag har det snöat konstant, man märker inte att plogen har varit här. Kaos i trafiken igen och kan tänka mig hur det är för kollektivtrafiken.. Känns som rätt dag att plugga hemma, inte behöva lämna lägenheten (lagom med frisk luft?). Nåja. Nu ska jag surfa runt lite och slöa. Yay.
Postat av: Jennifer

krya älsko!
mys att prata med dig idag <3

2013-01-15, 18:44:05 - URL: http://jennifer89.blogg.se
Postat av: Johanna

Du är så duktig min vän!

2013-01-15, 23:15:54 -
Postat av: josefin

Braaaaa kämpat vännen och MEGAGRATTIS TILL DIN EXAMEN!!!!! (ja jag är övertygad om att du klarat sista tentorna). Förstår att du känner dig som en liten gris (hihi) men det kommer gå suuuper!! Snart är det bara latte och vagn som gäller ;) <3

2013-01-16, 13:40:33 -

Ni kan väl vara gulliga o lämna ett avtryck!?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!